You are here: Home Címlap

Egri Kapus Akadémia

Üdvözöllek az Egri Kapus Akadémia - Fiatal Labdarúgó Kapusokért Alapítvány oldalán. A kezdeményezés a régióban egyedülálló, szeretne olyan egész éves kapusképzést biztosítani amely bárki számára elérhető, minden korosztálynak megfelelő és egyéni igényekhez is tud alkalmazkodni. Ez nem egy hagyományos értelemben vett akadémia, nem kínál szállást és ellátást év közben, csak a nyári kapustáborokban. Ez egy kapusiskola mely alapvetően kapcsolódott korábban a mára már megszűnt Egri FC, jelenleg pedig az Eger SE csapataihoz, a klub utánpótlás kapusai jelentik azt a gerincet, amelyre a vállalkozás életre lett hívva.

Mindazonáltal az edzéslehetőség nálunk adott, minden olyan kapusnak kortól és nemtől függetlenül, aki fejlődni szeretne, speciális edzésre van szüksége vagy szinten akarja tartani magát. Azoknak a fiatal kapusok akik az egész szezonban velünk akarnak készülni, az Eger SE korosztályos utánpótlás csapataiba való igazolás jelentheti az állandó versenyeztetést.

A kapusiskola alapítója és az alapítvány elnöke Illyés Dániel, akinek hivatásos pályafutása, edzői végzettsége, testnevelő tanári mesterdiplomája és partneri kapcsolatrendszere továbbra is segíti az Egri Kapus Akadémia működését.

2016 júliustól a kapusiskola napi munkájáért, a heti rendszeres edzésekért Bollók Gábor felel.